In 2019 heb ik met behulp van mijn lieve partner en mijn zusje eindelijk de knoop doorgehakt. Ik begin een webwinkel met unieke zelf gemaakte baby- en mommy producten. Het begon allemaal met de (zoveelste) zoektocht naar de speen.
Als ouder zal je vast het volgende herkennen. Je staat op het punt van weg gaan en geen speen te bekennen. Of je kleintje leg je half slapend in bed om er achter te komen dat je niet weet waar je die speen hebt gelaten.

Dus babyzaak in en baby zaak uit. Mijn zoektocht naar een handig hulpmiddel was beginnen. Zinnig dat ik ben vond ik er geen bij mijn passen. Uit nood kocht ik een speenkoord maar het was niet wat ik in gedachte had. Hierdoor gebruikte ik hem nooit en was ik altijd op zoek naar een speen.  De oplossing: Zelf maar gaan maken. Van het ene project kwam het andere project en al snel kwamen de bijtringen, spuugdoeken en speendoekjes. De verzoekjes kwamen binnen en na wat hulp werd de Lu-De webshop geboren. Vernoemd naar het mannetje voor wie ik constant op zoek was naar zijn speen.

Met het doel om een veilig, warm en knus gevoel te geven. Worden de producten van Lu-De met veel liefde & zorgvuldigheid gemaakt en verstuurd. Zodat jouw kleine met veel plezier gebruik kan maken van de producten. Zij verdienen tenslotte het beste.

Groetjes Elita